fbpx

Flowyoga

Een yogales op de mat met een flow van versterkende en rustgevende houdingen. Je vindt kracht en stabiliteit in de yang houdingen. Rust en herstel in de yin houdingen.

Iedereen is welkom! Of je nu lenig bent of niet. Maatje 36 hebt of niet. De yogalessen zijn geen vervolglessen. Je kan dus inspringen wanneer je wil.

Bekijk hier wanneer er een les doorgaat

Gentle Flowyoga

Een combinatie van twee rustige yogavormen die gericht zijn op overgave en ontspanning. Het is een manier om enerzijds de fascia in jouw lichaam gezond te houden (door weerstand te creƫren in bepaalde houdingen en er lang in te zitten) maar anderzijds ook om de chi goed te laten stromen en eventuele disbalans weg te ademen.

Aerial Flowyoga

Een yogavorm waarbij je gebruik maakt van een doek en de zwaartekracht. Deze soort hangmat ondersteunt je lichaam tijdens de traditionele yogahoudingen. Zo kan je eenvoudig omgekeerde houdingen doen. Je ervaart de poses al zwevend en schommelend op een andere manier.

Bovendien belast je minder jouw ruggenwervel, haal je de spanning uit je nek en schouders, ontspan je de rugspieren en zorgt het voor meer ruimte en vrijheid in je lichaam. Wegzinkend en wiegend in je eigen doek kom je helemaal tot rust op het einde van de les.

Lees meer

Zwangerschapsyoga

Een zachte, veilige en ondersteunende yogales waarin de klassieke yogahoudingen worden aangepast aan de veranderende behoeften van de aanstaande moeder.

De focus ligt op het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit, een goede ademhaling en innerlijke rust.

Deze les is toegankelijk vanaf 12 weken zwangerschap.

Info & Inschrijven

Postnatale yoga Lokeren

Postnatale yoga

Met of zonder baby.

Een yogales waarin je tijd neemt voor jezelf om te herstellen, ervaringen te verwerken en tot rust te komen. Bouw op een liefdevolle manier terug kracht en flexibiliteit op. Word je bewust van je ‘nieuwe’ lichaam en geef jezelf meer energie.

Vanaf 6 weken na de bevalling. Vanaf 8 weken na keizersnede.

Info & Inschrijven

Wil jij

Door middel van ademhalingsoefeningen en het uitoefenen van lichaamshoudingen, de asana’s, jouw lichaam soepel en sterk maken?

Jouw mind helemaal tot rust brengen?

Meer evenwicht, vreugde, plezier en harmonie in je leven ervaren?

Een zelfzorg moment beleven waar je even alles om jou heen vergeet

Dan is yoga echt iets voor jou