Hey geluksv(l)inder,

Ik ben Selina, een gepassioneerde yogadocente🧘‍♀️, bezieler van Geluksvlinder🦋, oplossingsgerichte coach, een gelukkige vrouw en positivo in het leven.

In 2017 besloot ik om te doen wat me blij maakt! En dat is anderen helpen in hun zoektocht naar geluk in zichzelf. Dit doe ik op verschillende manieren:

Ik startte een blog over wat mij drijft en inspireert in het dagelijkse leven. Ik doopte mijn blog Geluksv(l)inder. Daarin verwijs ik naar twee dingen:

  • Geluksvinder: dat ben jij! Je bent op deze pagina terecht gekomen. Misschien omdat je mij gewoon kent. Of misschien omdat je op zoek bent naar gelukstips? Het ultieme geluk ga je hier niet vinden. Maar je vindt hier wel tips die je kunnen helpen om gelukkiger in het leven te staan.
  • Vlinder: een vlinder staat symbool voor transformatie. Voorheen was de vlinder een rups. Een rups die in zijn eigen cocon eerst tot zichzelf komt om zich uiteindelijk te ontwikkelen naar een wondermooie vlinder. Met mijn blog wil ik jou wakker maken om bewuster met jezelf, je passies en dromen om te gaan. Want bewustwording kan leiden tot een transformatie naar een betere versie van jezelf.

Daarnaast geef ik wekelijks yogales. Yoga maakt me gelukkig! Dankzij yoga heb ik meer energie, minder stress, ken ik mezelf en mijn lichaam beter en sta ik bewuster in mijn schoenen. Om deze redenen kan ik niet anders dan jou hetzelfde gelukzalig gevoel te laten ervaren na een yogales. Je kan bij mij terecht voor een Flowyogales. Flow is een toestand waarin je zodanig bevlogen bent en opgaat in je activiteit dat je de tijd en alles om je heen vergeet. En dat uurtje wil ik jou van harte gunnen.

Veel liefs,

Selina