fbpx

Online Flowyoga is een mini-reeks videolessen yoga in het Nederlands. Gegeven door Selina van Geluksvlinder en ontwikkeld voor iedereen die graag de wereld van yoga wil beleven. De videolessen duren maximum 30 minuten en zijn volledig gratis. Laat wel hieronder even jouw e-mailadres achter zodat ik jou toegang kan geven tot de beveiligde omgeving.

Wat haal je eruit?

  • Je kan genieten van de voordelen van yoga. Waar en wanneer jij wil.
  • Je ervaart meer rust & ontspanning.
  • De korte videolessen zijn gemakkelijk te integreren in jouw dagelijks leven.

Het verhaal achter Online Flowyoga

Tijdens mijn zwangerschap heb ik bewust gekozen om 100% voor mijn kindje te gaan en een half jaar al mijn activiteiten te pauzeren. Daarom heb ik gekozen om deze videolessen te ontwikkelen voor jou. Het was compleet uit mijn comfortzone en ook iets helemaal nieuw! Met mijn frigobox en Harry Potter-boeken koos ik de ideale filmhoogte met een resultaat waar ik best wel tevreden mee ben. Laat gerust weten wat je ervan vindt. En wie weet…is er voor dit platform nog een grotere toekomst weg gelegd.