Tijdens een workshop word je de volle twee uur ondergedompeld in één bepaald thema. We staan even stil bij de Oosterse en Westerse benadering van het thema(max. 30 min). Daarna volgt een kort moment van intunen en een ademhalingsoefening. We doen verschillende yogahoudingen en meditaties die passen binnen het thema. Ook hier sluiten we steeds af met een extralang deugddoend rustmoment en een kopje thee aan het einde van de les.

22 april – Klankreis by Karel

Karel van Soundjourneys neemt je mee op een unieke muzikale reis met Oosterse , Europese en andere instrumenten zoals de hangdrum, klankschalen en zoveel meer. Tijdens dit meditatief concert luister je naar de klanken terwijl je in savasana ligt. Een ligconcert dus 🙂

29 april – Aerial Yoga by Mieke

Mieke van Valavie geeft een deugddoende hangmatyoga sessie. Haal letterlijk de druk van je schouders en ontdek de wereld ‘upside down’.

7 mei – Lunar Flow by Nancy

Nancy van Gezondheidspraktijk Nancy dompelt je onder in de kalmerende maanenergie. Als tegengewicht voor onze drukke , solar levensstijl is deze lunar flow heilzaam voor iedereen die stress ervaart en (meer) tot rust wil komen.

Deze stijl, ontwikkeld door Shiva Rea, brengt de vloeiende bewegingen uit vinyasa yoga en het meer naar binnen gerichte en rustige karakter van yin yoga samen. Het is een aangename manier om je energie in balans te brengen.

13 mei – Yin Yoga by Eveline

Eveline van Omgeven yoga geeft een zalige sessie yin yoga.