Ben je op zoek naar een toffe activiteit samen met je moeder, vriendinnen, partner,…? 

Wil je persoonlijk begeleid worden in jouw yoga practice?

Heb je een drukke agenda en kan je jou niet vrijmaken op de lesmomenten?

Ervaar je lichamelijke spanningen die je liever op jouw eigen tempo en met persoonlijke begeleiding aanpakt? 

Wil je iets extra? 

Flowyoga kan je volledig op maat boeken. Met lunch, met twee of 10, in de hangmat of zonder. Voor een vrijgezellen of zomaar. Bij jou thuis in de living of in de tuin… 

Lut vertelt hoe zij een privéles heeft beleefd bij haar thuis!


Yoga … het fascineerde me al enige tijd. Alleen wist ik to-taal niet aan wat ik me nu moest verwachten. De foto’s van een groep veel te perfecte mensen in een niet zo evidente pose zorgden ervoor dat ik mijn nieuwsgierigheid om het zelf te ontdekken in bedwang kon houden.
En toen, plotsklaps, was er Selina …
Tijd om de stoute schoenen aan te trekken en haar te vragen of ze me eens 1 op 1 wou uitleggen wat yoga juist is/doet en me er kennis mee te laten maken in een omgeving die me bekend is.
Enthousiast als ze is werd er snel een datum geregeld en daar stond ze dan met matjes, een ‘worst’, cymbaaltjes. Toch een beetje hocus pocus?
Niks bleek minder waar. Selina beheerst de kunst om mensen op het gemak te stellen, haar gewone spreekstem is ook helemaal anders dan de stem die ze gebruikt om ‘tot rust’ te komen.
Een mooie afwisseling tussen ontspanning en inspanning, een fijn geluksgevoel achteraf, na dit uurtje ben ik zeker: van zodra Selina ergens in buurt les geeft op een moment dat het me past, ben ik van de partij!