Hoe veerkrachtig je ook bent, soms zit je eens vast.

Je weet niet of je naar links of rechts wil gaan. Je weet niet wat er moet veranderen om vooruit te gaan. Of je komt een obstakel tegen en je weet niet hoe je erover moet?

Rupstraject

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven. Net zoals een rups in een vlinder verandert. Maar eerst ga je op ontdekking. Naar jezelf. Want zelfkennis en bewustzijn is de fundering van verandering. En als jij inzicht hebt in jouw sterktes en mogelijkheden dan weet je ook beter welke richting je uit wil.

Tijdens dit traject volg je de weg van opgroeien. Je voedt jezelf met inzichten zoals: wat geeft me energie, wat doe ik graag en waar wil ik eigenlijk naartoe.

We maken gebruik van het VIP24 programma. Want jij bent een Very Important Person! Je vult op voorhand een vragenlijst in over je interesses, waarden, voorkeuren en levenstevredenheid. Tijdens de coaching gesprekken gaan we aan de slag met de resultaten hiervan.

Op het einde van dit traject heb jij meer inzicht in:

  • Hoe jij een zinvol dagelijks leven kan creëren met de kracht om kleine en grote uitdagingen aan te gaan.
  • Hoe jij jouw motivatie en je eigen gezondheid kan bevorderen.
  • En wat je mogelijkheden zijn op vlak van werk, in studies en in je vrije tijd.

Wat krijg je? 

  • een volledige persoonsprofilering van jouw interesses, waarden en voorkeuren op basis van de door jou ingevulde vragenlijsten en de persoonlijke gesprekken achteraf. 
  • Vier coaching gesprekken van 1 uur. 
  • Gratis toegang tot de opvolgoefeningen van het cocontraject

Wanneer kan je starten? 

Het traject start in oktober 2020 en duurt 3 maanden.

Wat is jouw investering? 
350 €
Je kan het traject ook volgen met loopbaancheques van de VDAB. Dan kost het slechts 40 €. Hiervoor werk ik samen met WISL.

Vlindertraject

Na de ontdekkingsreis naar jezelf effenen we het pad voor transformatie. Want we moeten uit die cocoon geraken om een vlinder te worden. Dat lukt niet als je blijft vasthouden aan vastgeroeste denk- en leefpatronen op je werk, in relaties en in gevoelszaken. Deze continue, onvermijdelijke en belemmerende gedachten loslaten en uit je comfortzone stappen helpen om de verandering te accepteren.

Tijdens dit traject koppel je acties aan de transformatie. Neem je de tijd om je vleugels te spreiden. Dit gebeurt met vallen en opstaan maar met de nodige steun en begeleiding.

Op het einde van dit traject:

  • Ervaar je meer zelfvertrouwen.
  • Heb je inzicht in welke acties je moet nemen om jouw transformatie te ondersteunen.
  • Heb je concrete handvaten waarmee je aan de slag kan gaan.

Het vlindertraject is een vervolgtraject van de rups.

If it ain’t broke, don’t fix it: if it’s broke, do something else” – Steve de Shazer

Verandering is onvermijdelijk. Het is onze taak om nuttige verandering te identificeren en te versterken – Mark McKergow